Magisk sommernat blev til debutsingle

0
1076

Det nye makkerpar, singer/songwriter Daniel Firth og producer Christian Bogø Bach, havde produceret numre sammen i et par måneder, da magien for alvor opstod.

“Christian og jeg skrev ‘Like I used to’ på en nat. Det var sommer, solen var på vej ned (true story), og vi begyndte at jamme over nogle akkorder og et omkvæd. Christian lagde bas på, og før vi vidste af det, var det blevet morgen, solen var på vej op, og nummeret var stort færdigt. Jeg tror, vi begge to følte, at det her nummer var noget særligt.”

Daniels Firths energifyldte og iørefaldende debutsingle er en forløber til en EP, hvor den 25 årige singer/songwriter lader sig inspirere af hiphop og RnB og tilføjer den typiske singer/songwriter genre et energisk, kraftfuldt, elektronisk niveau. Det har været vigtigt for både ham og Christian at få ‘rigtige’ instrumenter med på nummeret for at få det rigtige feel.

Daniel har spillet, sunget og skrevet musik gennem de seneste 10-12 år, med et par års pause pga. uddannelse. Han har optrådt live gennem de seneste 5 år til stort set alt fra kæmpe tv-show til små intimkoncerter.

“Det føles underligt og begynde at dele sit musik, jeg er nervøs og spændt på samme tid, men jeg håber, man kan høre, at vi havde det mega fedt, da vi lavede ‘Like I used to’, og at det smitter af, når man lytter til det. Det er lavet med hjertet.”

Bonusfakta om Daniel Firth
Født i Aalborg, bor nu i Århus. Har boet og spillet i Newcastle.
Halvt dansk, halvt britisk.
Firth udtales som den australske by Perth – med F.
Fik interessen for guitarspil gennem Playstationspillet ‘Guitarhero’.
Daniels musikalske helte inkluderer George Michael, John Mayer, Frank Ocean og Ed Sheeran.

‘Like I Used To’:
Tekst og musik: Daniel Firth, Christian Bogø Bach
Producer: Christian Bogø Bach (FRAADS, Baby Bino, Hingst, Nord m.fl.)
Sang: Daniel Firth
Bas: Christian Bogø Bach
Saxofon: Jakob Søndergaard Skov

YouTube
https://www.youtube.com/user/danfirthmusic

Instagram
https://www.instagram.com/danielfirth/

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here