Top 10 single re-releases som Dance Remix

0
757

Her kommer debut-singlen, der strøg direkte ind som nummer 8 på den danske iTunes “Mest Populære” liste, i en opdateret version, der er skabt til at få folk i gang på dansegulvene. ”Lost in the Seven Seas (Dance Remix)” tager dig med på et moderne pop/dance remix og leverer en kontanthed i tracket som ikke er til at undgå.

I næsten al den tid Casper Fonberg har levet, har musik skabt røre i ham, som intet andet har. Han voksede op med nogle af de største stemmer og den kraftfulde musik, som disse bød på. Hvis ikke det var Linkin Park, Rammstein eller Evanescence, så var det Cher, Celine Dion eller Pink. Casper var altid betaget af disse store stemmer og det kan høres i hans egen musik. Lost in the Seven Seas (Dance Remix) byder på lige præcis det; en rig stemme, et rigt track og power så dansegulvene vil bugne.

Oprindeligt er sangen skrevet med henblik på den rejse unge mennesker kommer ud på gennem teen-age årene og op gennem starten af voksenlivet. I dag synes denne rejse længere og hårdere pga. alle de valg og krav der lige pludselig ligger foran én. Der stilles spørgsmålstegn ved alt; din seksualitet, dine politiske holdninger, din tøjstil, hvem du er venner med og hvilken uddannelse du har tænkt dig at tage. Alt dette ødelagde et tidligere forhold for Casper Fonberg og derfor er “Lost in the Seven Seas” et opgør med netop dét og en reminder om at slappe lidt af, acceptere hinanden og lade hver enkelt person få tiden og pladsen til at udvikle sig til den person som de skal være.

“Lost in the Seven Seas (Dance Remix)” udkommer d. 29. november kl. 00.00

Lyt til musikken her
https://promo.theorchard.com/0SvjfnCcMsG0iq7Zcmsu

Instagram
https://www.instagram.com/grebnof_repsac/?hl=da

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here