Jonas Brøg: “I’m Your Nr. 1”

0
793

I’m Your Nr.1, Jonas Brøgs seneste single, er en opløftende sang om at hylde kærligheden.

“En ven lærte mig noget vigtigt under de her skøre Corona-tider: han sagde, at man skal fokusere på det, man KAN gøre. Og det er virkelig rigtigt. Jeg føler mig ekstremt heldig, at jeg bor herude ved stranden med dem, jeg elsker, som kalder mig for deres nr. 1. Så det jeg kan gøre, er at skrive håbefulde sange, der bringer positivitet til mig og hvem end der har lyst til at danse med mig.”

Meet Me There Music 

“I’m Your Nr. 1” er den første udgivelse på Meet Me There Music, et nyt independent pladeselskab startet af Fred van Kruining, som er tidligere Marketing Director/A&R Manager hos Universal Music samt labelansvarlig hos Caroline Benelux. 

“Fred er enormt passioneret og i det hele taget en fantastisk fyr. Efter at have skrevet, produceret og udgivet musik på egen hånd i tre år, er jeg meget spændt på at arbejde sammen med ham og føler mig beæret over, at ”I’m Your Nr. 1” er hans første udgivelse – med en titel, der ikke kunne være mere passende”

Om Jonas Brøg 

Jonas Brøg er en upcoming dansk sanger, sangskriver og producer, der startede sin musikalske karriere som verdensturnerende trommeslager for kunstnere som Sister Sledge, Westlife, Gloria Gaynor og Roy Hargrove.

Denne start på karrieren blev fulgt op af en årrække, hvor Jonas arbejdede bag musikken som producer og sangskriver for andre artister, indtil han bosatte sig i Holland og begyndte at skrive og fremføre sine egne sange. Mange af hans udgivelser har fået placeringer på Spotify’s New Music Friday, og singlen “I Think Of You I Cry” fandt vej til radio herhjemme i Danmark.

Efter at have udgivet både singler og to ep’er har Jonas nu sluttet sig til Meet Me There Music. Han vil i løbet af 2021 udgive en håndfuld numre, som munder ud i et helt album i foråret 2022.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here