KANT omfavner de grimme følelser på “Give it”

0
1030
Foto: Valdemar Kornholt

KANT er gået all in på groove, popguitar og luftige vokaler på den nye single “Give It”, men bag den søde facade tager singlen hånd om de bitre følelser, der kan opstå i mellem mennesker.

I slutningen af 2020 debuterede KANT med EP’en “Mermaid”, og nu følger de op med deres tredje single i 2021 fra deres kommende EP. Den nye single “Give It” udkommer d. 3. september i følgeskab med en musikvideo, hvor forsangeren kommer på dybt vand.

Du nikker med hovedet. Du danser måske. Du er til. Din krop emmer af god energi. Hvad er det for en følelse? Er det en let beruselse? Venskabets bånd? Kærlighedens længsel? Du bliver i tvivl. Langsomt går det op for dig, at du med dine vuggende bevægelser fejrer menneskets skyggesider. Du fejrer de grimme følelser, som du dagligt undertrykker, men aldrig slipper af med. Du fejrer egoismen, jalousien og mindreværdet. Du fejrer dig selv, og lige nu er det okay.

”Lige fra første jam har Give It været et popnummer, som det har føltes naturligt at udvikle. Teksten trækker på musikkens gode stemning, men samtidigt havde jeg lyst til, at udtrykke de følelser, som vi sjældent indrømmer, at vi har, og sjældent snakker om. Derfor er Give It en ærlig fortælling om det grimme væsen indeni os, som gør, at vi tager mere energi, end vi giver, at vi fokuserer på vores egen ulykke, når andre er lykkelige, og som er skyld i, at vi stræber efter misundelse fra andre, når vi i virkeligheden bare vil elskes og bekræftes” siger Nikolai Sørensen, som er forsanger i den Københavnerbaserede kvartet, om det nye udspil fra bandet.

KANTs DNA består af en eklektisk inspiration fra genrer som pop, hiphop, rock og urban samlet i et organisk udtryk med en klassisk rockbandbesætning. Med et sofistikeret og mangfoldigt udtryk er sangene drevet af den gode melodi og fortælling. KANT drager lytteren ind i et univers med dybde, kreativ kompromisløshed og modsætninger med en legende tilgang til sangskrivning og instrumentale virkemidler.

KANT udgøres af de fire barndomsvenner Nikolai Sørensen, Rasmus Volden, Anders Justiniano og Larle Damsgård, der skriver musikken i fællesskab. Bandet producerer, mixer, master og udgiver musikken selvstændigt på deres eget label, LSS Rec. Indspillet i Kaiser Studios i København og LSS Studios i Odense.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here