“Dear Is Both Too Loving And Informal”

0
853

Camilla Munck er blandt de mest markante kunstnere på den alternative scene herhjemme. Med DMA, Steppeulven, Robert og Reumert nomineringer i bagagen har hun i flere år imponeret som skaber af – og performer i – prægnante værker. 30. april udsender hun sit første soloudspil.

Camilla Munck har været kernekraft i bands som Wynona og Munck//Johnson, hun har skrevet soundtracks og skabt lyddesigns, og hun har musikalske samarbejder med bl.a. Chorus Grant, Jacob Bellens, Spejderrobot og Lise Westzynthius med sig.

Diskografien er imponerende, men hun har aldrig før udgivet i eget navn. “Dear Is Both Too Loving And Informal” er hendes første udspil som solist.

”I shall keep this short” – Camillas vokal går direkte på og åbner sangen med lige dele styrke og desperation. Kompromisløst og eftergivende som narrativet om det uforsonligt brudte venskab, der bevæger sig fra en ydre til en indre kampscene, hvor accept og tilgivelse vinder ind.  

Med sine fem minutter er der intet forhastet ved “Dear Is Both Too Loving And Informal”. Camilla er ligeså intuitiv som hun er omhyggelig i sin proces:

”Musikken er frisættende, der er plads til alt. Processen er en udladning, og det er først bagefter, jeg kan se hvilke bearbejdelser, sangene faktisk tager mig igennem”.

Med sig i studiet har hun haft sin faste trio bestående af Moogie Johnson (Munck//Johnson, Chorus Grant, Ring Them Bells m.fl) på bas og guitar, Bjørn Heebøll (Slaraffenland, Bisse, Niels Skousen m.fl) på trommer og Mads Brinch som co-producer. Sammen skaber de en luftig, stemningstæt fortælling, hvor Camillas vokale nuancer giver ord og toner en unik spændvidde.

Camilla Munck gør ikke noget halvt eller med en skelen til det lettilgængelige. Til gengæld giver hun os muligheden for at gå med ind i et værk af emotionel lydhørhed og musikalitet.

Dear Is Both Too Loving And Informal” udkom på alle digitale platforme den 30. april hos Moondrop Records. Singlen er første udspil fra Camilla Muncks kommende debutalbum AEON.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here