Kip Macklejar “The Coal Miner’s Daughter”

0
673

Kip Macklejar er sanger og sangskriver med rødder i London og København. Hans fokus er at bibeholde rockens autencitet og spontanitet, og han prøver at holde sig fra klichéerne i genren, for at give lytten en anderledes oplevelse.

Kip Macklejars nye single “The Coal Miner’s Daughter” begynder med en tung intro, der giver associationer til nogen af 70’ernes rock ikoner som Led Zeppelin og Black Sabbath. Sangen er er båret af stærke guitar riffs, trommer og bas. Sangen viser også hvordan han kan levere en helt naturlig karisma til hans vokal, samtidig med at han biser hvordan han kan balancere et hvert instrument til perfektion.

Sammen med sangen er Kip Macklejar også klar med en tilhørende musikvideo. Videoen er animeret, og viser nogle vage farver med psykedeliske overtoner, hvilket der er god sammenhæng i med stemningen i sangen.

Kip Macklejar er inspireret af store bands som Led Zeppelin, The Beatles, Cage the Elephant, og Frank Zappa. Som 13 årig var han til koncert med Rolling Stones, som inspirerede ham i sådan en grad, at han tilmeldte sig guitar undervisning dagen efter.

“The Coal Miner’s Daughter” er ude den 30. oktober 2020.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here