Knejpe Festival-stjerner til Tirsdagskoncert i Toldkammeret

0
1221

Når der atter er tirsdagskoncert i Toldkammeret den 26. februar, bydes der på en helt særlig koncert med to kunstnere, som flere gange har gæstet Helsingørs Knejpe Festival. Med rødderne plantet i den nordiske vise-tradition spiller Gunni Torp (DK) og Elona Planman (SE) en unik blanding af folk og blues tilsat inspiration det baltiske. Vi ser frem til nærvær og god musik i Byens Hjertekammer.

GUNNI TORP 

Sanger, tekstforfatter og historiefortæller Gunni Torp skriver viser fra et moderne liv. Jagten går gennem hjertesorger, ensomhed, venner, løgne, børn, kvindeliv og natteliv for at finde det hele menneske. Humor er en fast følgesvend og hver sang har sit eget bid. Musikken har spor til balkan, blues og 70’ernes beatmusik. Gunni optræder med harmonika og rå røst.

ELONA PLANMAN 

Den unge svenske sangskriver Elona Planman, som ikke lever som de fleste, men konstant rejser med musikken, ligger fint i slipstrømmen af den fornemme svenske vise-tradition. Med samfundsengagerede tekster og mundharmonika leder hun tankerne hen på en blanding af den tidlige Bob Dylan og Pippi Langstrømpe.

Praktisk information

Tid: 26. februar, kl. 19.45

Sted: Toldkammeret, Store Sal, Havnepladsen 1

Billetter: 50 kr. på www.kuto.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here