KANT klar med ny musikvideo & EP

0
1720

Den københavnsk baserede kvartet KANT debuterede 30. oktober 2020 med EP’en “mermaid” og 12. november udkommer ny musikvideo til titelnummeret, produceret af bandet selv.

“Musikvideoen illustrere sangens tematik om splittelse og forholdet mellem to uadskillige enheder, der uanset hvad, både frastødes og tiltrækkes af hinanden” – Nikolai Sørensen (sang)

KANT er lyden af moderne rockmusik anno 2020. Eksplosive sange med store guitar og synth flader, fængende melodier og medrivende beats. Genren er pop/rock med elementer af hiphop og urban.

“Som debuterende band ønsker vi at udforske og prøver grænser med vores egen lyd. Denne EP er vores bud på hvordan moderne rockmusik kan lyde anno 2020. ” – Rasmus Volden (guitar)

“Mermaid” består af 4 sange er lyden af et band i sin tidlige udvikling der ikke er bange for at eksperimentere, udfordre og udforske. KANT’s DNA består af en eklektisk inspiration fra genre som pop, hiphop, rock og urban samlet i et organisk udtryk med en klassisk
rockbandbesætning. Med et sofistikeret og mangfoldigt udtryk er sangene drevet af den gode melodi og fortælling. Med en legende tilgang til sangskrivningen og de instrumentale virkemidler vil KANT inddrage lytteren i et univers med dybde, kreativ kompromisløshed og modsætninger.

Lyrisk udforsker sangene rummet mellem afstand og intimitet. Ganske aktuelt i forhold til den tid vi lever i.

“EP’en sætter øjeblikket, samtalen og vores indflydelse på hinanden over for dagdrømmens kompromisløse væld af tanker og forventninger til ens egen person og plads i verden. ” – Nikolai Sørensen (forsanger)

KANT består af 4 barndomsvenner bosat i København/Odense der skriver musikken i fællesskab i. Bandet producerer, mixer og mastererer musikken og udgiver selvstændigt på eget label LSS Rec. Indspillet i Kaiser Studios i København og LSS Studios i Odense.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here