Kulsort Gravhund

0
496

Forskanset i et lille studie, alene med sig selv, sine tanker og instrumenter, har Kulsort Gravhund produceret EP’en “Hvor Vi Ender”, affødt af flere års følelsesmæssigt morads.

En personlig fortælling hvori der sættes ord og musik på nogle af livets hélt store følelser, hvor død og kærlighed her står som hinandens modpoler.

Thomas, som her gemmer sig bag dette lodne dæknavn, er 33 år, og bosat på Nordfyn. Kunstnernavnet på dette soloprojekt agerer som skjold mod den direkte eksponering til omverdenen, i et forsøg på at bibeholde mest mulig anonymitet, samt at stille sig selv bagerst, og fortællingen forrest.

Thomas har spillet musik hele sit liv, og spillet i en række bands, både som sanger, guitarist og trommeslager.

Mest nævneværdigt blev han som helt ung trommeslager i bandet Mindcall, signet på pladeselskabet EMI, hvorfra han udgav soundtracket til filmen Oskar og Josefine, som blandt andet talte skuespillere som Jesper Langberg, Frits Helmuth og Nikolaj Steen.

Kulsort Gravhund er dansk, melankolsk popmusik bygget på et simpelt men kraftfuldt lydunivers med den personlige fortælling i centrum.

Fra en historie skrevet på bunden af livets hav, flyder ordene mod overfladen og blotlægger hvad de fleste gemmer dybt inde i dem selv.

Kulsort Gravhund retter med fortællingernes skarpe spejl genkendelsens lys imod os alle sammen, og tager dig med på en rejse fra der hvor vi ender. En rejse, tilbage til livet.

Hvorfor navnet ”Kulsort Gravhund”?

Navnet skulle som udgangspunkt afspejle stemningen i musikken, men også give mulighed for at kunne udvikle musikken løbende. Navnet skulle både være inspireret af den mørke side af livet, men også den del som er håbefuld, legesyg og fyldt med kærlighed. Derfor er ”Kulsort Grav” og ”Hund”, som hver repræsenterer et mørkt og et lyst mindset, smeltet sammen, til Kulsort Gravhund.

“Hvor Vi Ender” udkom den 27. oktober 2022.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here