Livet forstås baglæns

0
1052

”Vilden sky” er et nyt singleudspil fra det københavnske band Mandag Midnat.

Og ja ja, Kierkegaard og popmusik – så er vi da oppe på den helt store klinge! Men ikke på den selvhøjtidelige måde, men mere som en reminder om at man ikke kan planlægge alt i sit liv, men bare må springe ud i det.

Det gør Mandag Midnat så, med deres håndskårne pop-rock, i et stramt og energifyldt nummer, der er ligeså catcy som det er enkelt.

Var der noget du ikke fik sagt eller gjort, et valg du ikke fik truffet, blev du stum i stedet for at råbe i vilden sky?

Det er hvad Mandag Midnats nye single handler om. Om at turde springe ud i det ukendte, om ikke at prøve at forstå alt imens det sker, men at finde nysgerrigheden frem og leve i nuet. Og med det gamle Kierkegaard citat: ”Livet forstås baglæns, men må leves forlæns” – et simpelt budskab, men måske ikke altid så enkelt at efterleve.

Mandag Midnat kalder selv deres musik for ”håndskåret pop-rock”. Det er melodiøse guitarer og sprød bas, bundet op på et stramt beat og autentisk trommelyd. På toppen svæver masser af kor, der smukt omkranser vokalens leg med det danske sprog. Videoen til ”Vilden sky” er et 3 minutter og 20 sekunder langt onetake, der leger med hvad der er forlæns og baglæns, og på en både sjov og effektfuld måde funderer over sangens budskab. Videoen er simpelthen optaget baglæns – se den her:

“Vilden sky” er ude den 30. oktober 2020.

Mandag Midnat er

Brian Singh Rence: Vokal, akk. guitar, mundharpe (tekst, komposition, arrangement)
Morten Lind: El-guitar (komposition, arrangement)
Rasmus Christensen: El-guitar, kor (live)
Peter Schøning: Bas (live)
Jakob Holm: Trommer (live)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here