Fribytterdrømme udgiver ny single og annoncerer EP

0
403
Foto: Seth Nicolas

Fribytterdrømme udgiver deres nye single “Sport”. Et sprudlende nummer et sted mellem postpunk og storladen elektropop.

“For os i Fribytterdrømme er der efterhånden gået sport i at udvikle og ændre vores lyd. Set i det lys er titlen nok lidt selvironisk”. Sådan beskriver forsanger Lau I. V. Pedersen singlen.

“Sport” er produceret af den anerkendte producer Eloq (Av Av Av, Chef Records, m. fl.), som Fribytterdrømme også havde et tæt samarbejde med på deres seneste single “Drømmesyn”. Derudover har Eloq også produceret Fribytterdrømmes kommende EP.

“Teksten er skrevet efter en all-nighter, hvor der gik sport i at leve fuldt ud i godt selskab. Lige nu går jeg meget op i alder og den erfaring, den bringer – også når man tilsyneladende kan tage beslutninger, man burde være for klog til. Til syvende og sidst handler det vel bare om at komme stærkere ud på den anden side. Det kræver træning for nu at blive i sports metaforerne.” udtaler Lau I. V. Pedersen.

“Sport” bliver en del af Fribytterdrømmes kommende EP “Menneskejagten” der udkommer den 7. oktober. “Sport” kan ligeledes opleves på setlisten, når bandet spiller deres hidtil største headliner-koncert når bandet indtager Den Grå Hal den 5. november.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here