Love Shop – poetiske popperler i VEGA

0
1203

Den 16. oktober kan du hive hits ned fra hylderne i kærlighedsbutikken, når Jens Unmack med band står klar med Love Shops smukke bagkatalog.

Love Shop er sin helt egen i dansk rock, hvor de siden 1986 har skabt uforglemmelige lytteoplevelser med hits som “En Nat Bliver Det Sommer”, “Copenhagen Dreaming” og “Love Goes On Forever”.

To tredjedele af bandets grundlæggere, mundharpe-virtousen og sangeren Henrik Hall og guitaristen og produceren Hilmer Hassig, er her desværre ikke mere, men forsanger og sangskriver, Jens Unmack, har fortsat de berusende pop-eksperimenter med de eminente musikere Miki Vandborg, Mikkel Damsgaard, Thomas Duus og Nis Tyrrestrup.

Seneste udspil fra Love Shop var i 2019 med det anmelderroste album Brænder Boksen med Smukke Ting, hvor de smukke melodilinjer står i kø i et velproduceret og berusende lydbillede.

Når Love Shop besøger VEGA i oktober, er det første gang i to år med fuld besætning, og nye sange er kommet til. Jens Unmack fortæller:

“Det seneste år har været en lang vandring uden alle de ting, der normalt lyser tilværelsen op. At samles til rockkoncerter er en af dem. Vi glæder os i Love Shop usigeligt til at komme ud og indtage de vitale oplevelser, vi før kun har taget for givet. Det har denne tid lært os, at de ikke er. De er derimod en luksus, vi hver eneste gang skal værdsætte og dele sammen, som var det både første og allersidste gang.”

Fakta om koncerten 

Love Shop (DK) 
Lørdag den 16. oktober, 2021 kl. 20.00 
Store VEGA, Enghavevej 40, 1674 København V 
Billetpris 315 kr. + gebyr 
Billetsalget starter fredag den 9. april kl. 10.00 Ticketmaster.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here