Brian Burr: “Minnesota Winds”

0
1001

Brian Burr, der er født i USA og bosat i København, annoncerer sin næste udgivelse, som bringer en ny voksen lyd til fans med sin nye single “Minnesota Winds”. Brians første comeback-single, “Crystalline” har allerede fået airplay i både Europa og USA og har ført til mere end 25.000 nye ‘followers’ på Facebook!

”Alle mennesker reflekterer på et eller andet tidspunkt i deres liv, over øjeblikke og billeder, der blinker gennem deres sind fra tid til anden”, siger Brian. “Jo ældre vi bliver, jo dybere er kilden af oplevelser. Det er en del af os, ligesom hvisken i Minnesota-vindene.”

Denne 2. Single er også fra Burrs første soloalbum, men han er ikke nogen nybegynder på musikhitlisterne. Engang var han forsanger i det lovende band Sensory System, men noget ændrede hans livsbane: “Efter en europæisk turné kom jeg hjem og opdagede, at min datter ikke kunne genkende mig! Jeg var chokeret. Jeg følte, at jeg virkelig ikke havde noget valg.”

Producer og pianist Claus Kilpatrick hjalp Brian Burrs lidenskabelige stil frem på hans ventede 10-sporede album med titlen “Even Children Grow Older”. Albummet indeholder mindeværdige tekster, reflekterende referencer og en fortælling til modkulturgenerationen. Vi planlægger udgivelse af albummet efter forskellige singler udgivet i løbet af 2021 på Messenger Music.

På trods af tidligere optrædener på flere bemærkelsesværdige festivaler som Roskilde Festival, to velmodtagne albums og en fanfølge i forskellige lande under hans bælte med sit tidligere band, udtaler Burr, at “Det er klart, at det er noget af en udfordring, at forfølge et comeback efter alle disse år. Men jeg er virkelig begejstret for den overvældende støtte, jeg har fået fra mine tidligere og nye fans. Jeg ser frem til flere udfordringer af samme slags! “

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here