Love You Slowly – En stærk anden single fra Benner!

0
1174

Den 19. marts 2021 udkommer Benners anden single “Love You Slowly”, fra hans kommende EP “My Mind Is A Movie Of The Night”.

“Love You Slowly” er anden single i en række af fire singler fra Benner, der for præcis en måned siden udgav sin første single “Burning”. De kommende to måneder udkommer der endnu en ny single for hver måned, der vil blive samlet på EP’en “My Mind Is A Movie Of The Night”.

Rasmus Benner er en sanger og sangskriver med en helt særlig flair for catchy melodier, tekster fuld af dybde og en stemme, der går lige i hjertet, hver gang han åbner munden – og her er “Love You Slowly” ingen undtagelse.

“Love You Slowly” er et nummer, der rummer et autentisk og organisk lydbillede, der understøtter en ærlig lyrik om det ukontrollerbare i kærligheden. Sangen er bygget op omkring den meget indbydende og catchy melodi, og sanger og sangskriver Amanda Bøgs flotte korarrangement giver nummeret en særlig nerve, der er svær at slippe, når først man har hørt sangen en gang.

“Melodier og vokalarbejde er et vigtigt element i min sangskrivning og jeg elsker at finde et album som Ed Sheerans “+” frem, for at sætte tankerne i gang og lade mig inspirere til nye kompositioner eller lign.
Melodier er min force og for mig er det også ud fra melodierne, de gode sætninger bliver skabt.”

Sangene har allerede sit eget liv blandt Benners Publikum

Benner var tilbage i april en af sangskriverne bag det virale hit “Når Stormen Lægger Sig”, der blev skrevet under corona-lockdown og som gik direkte ind i folks hjerter med knap 1.000.000 afspilninger på Facebook, visning i Go’ Morgen Danmark og flere afspilninger på P4. Sangen gav ham helt naturligt et nyt publikum og en stor følgerbase, og på trods af, at hans første udgivelse først udkom i februar 2021, så lever sangene allerede ude blandt hans publikum.

Benner har spillet over 200 koncerter rundt om i landet og har bl.a. spillet på VoxHall og Train i Aarhus, Turbinen i Randers og gæstet Poul Krebs på scenen på Brundby Rockhotel på Samsø. Benner har derfor også allerede flere, der med glæde synger med på hans sange, når han spiller.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here