Twin Drive – “YGI”

0
722
Foto: Per Bergmann

“YGI” (You Got It) er tredje af de fire singleudgivelserne i år af Twin Dive som varmer op til en album release i foråret 2022.

Den Tarantino-agtige musikvideo fortæller en historie om håb og fortvivlelse, bedrageri og virkelighed, kritiserer falske profeter og afslører dualiteten af den menneskelige natur.

Nummeret sætter det ultimative lys på de uformelle ting, snarere end i en eller anden himmelsk magt eller enhed, og hentyder til popkultur idag, religion og klicheer i sine visuelle og lyriske aspekter.

Med musikalske “snigere” fra grunge og punk rock slår sangen med et slag af attitude, samtidig med at den bevarer en tilsigtet og indlysende æstetisk kerne, repræsenteret af en omhyggelig mængde af opmærksomheden lagt inde på detaljerne i både den fremadrettet musik, såvel som de legende kloge tekster i nummeret.

Twin Dive blev dannet i Aarhus i 2018 af Robert Jancevic (guitar & vokal) og Ragnar Gudmundsson (trommer) og senere sluttede Kamile Grazyte (bas) sig til. På trods af at være et relativt ungt band, har Twin Dive fanget manges opmærksomhed både herhjemme og i udlandet og hurlig fået Twin Dive på alles læber.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here