Lucy Love – 9 Bars

0
1599

Lucy Love har været stille i noget tid, men hun kan stadig levere og det slår hun fast med nummeret 9 Bars der er 1. single fra det kommende album “HAMMERHEAD”.

9 Bars er et opråb om, at Lucy Love stadig er her og har de samme værdier som da hun startede.

Lucy Siame siger selv om nummeret:
“Jeg ville ind til kernen med hvad jeg har at sige om mig idag og min position i forhold til musik, og så kom 9 Bars. Jeg er her stadig, jeg er ikke blevet blød og jeg kan stadig spytte 9 Bars.”

Om “HAMMERHEAD”

På det kommende album “HAMMERHEAD” inviteres vi indenfor i et væsen, som har løbet panden mod en mur mange gange. Talrige nederlag har lært den at navigere med sin sonar, sin mavefornemmelse om man vil, og akkurat ligesom hammerhajen har lært sig at navigere, trods ufavorable odds har Lucy Love rejst sig fra støvet og konfronteret de sidste års manglende lyst til at skabe, ved at kombinere musikken med en af deres andre store passioner: Film.
Den genfødte lyst blev fundet i duoens fælles interesse for horror genren, sci-fi film og comic-book visualitet, og med det som ramme drages vi atter ind i Lucy Loves tværkunstneriske univers, der måske er mørkt og kantet men også spækket med humor og livslyst.

Om skabelsen af fjerde plade udtaler Lucy Siame, at “Jeg har brug for spidse og kantede universer for at kunne udtrykke mig frit, måske fordi det hele tiden også har været et mål for os, at vi skulle skille os ud fra mængden, og der kan koncepter noget helt særligt i forhold til at idé-udvikle og tænke i meta-lag. På “HAMMERHEAD” har jeg haft lyst til både at frigøre mig fra mig selv, bl.a. ved at skrive sange om at være “Zombieslayer” og navigere i “Catacombs” men også snakke højt om f.eks. min “OCD” og konfrontere mørket inden mig.”

9 Bars udkom den 7. august 2020.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here