Mercedess udgiver cool pophymne og annoncerer debutalbum

0
804
Foto: Cassandra Yetunde

Den unge sanger og sangskriver Mercedess fra Amager laver stilfuld gangster-pop til de dage, hvor man insisterer på at have solbriller på indenfor. I 2020 debuterede hun med singlen ”Shy Gangster” via sit eget label Big Benz Records, og Mercedess’ forførende vokal fangede straks medierne og lytternes opmærksomhed.

Både med debutsinglen og den seneste single ”Serious Dancing” har Mercedess hittet på P3 og P6 BEAT. Hun har optrådt med artister som Goss, Phlake og Barselona, og I 2021 spillede hun to udsolgte koncerter i Lille VEGA. Senest har hun udgivet singlen ”Blue” sammen med Goss.

Nu er Mercedess klar med den underspillede pophymne ”Obvious”, som udkom fredag den 11. februar sammen med annonceringen af debutalbummet “Casa Fantasia”. Idéen til sangen opstod efter en musikbranchefest, hvor Mercedess følte sig akavet tilpas. Om dette fortæller hun:

“Jeg følte mig gennemsigtig og ekstrem selvbevidst. Det er en følelse, jeg nemt får blandt mange mennesker. ”Obvious” handler om følelsen af at føle sig fanget i sit eget hoved og være usikker på sig selv. Med sangen prøver jeg at tage kontrollen tilbage og minde mig selv om, at jeg er god nok – og at der er plads til mig”.

”Obvious” er første single fra Mercedess i 2022. Senere i år lander hendes længeventede debutalbum.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here