Lukas Vanggaard med første udspil fra kommende EP

0
719

Lukas Vanggaard har charmeret radiolyttere og anmeldere med sin EP Håndspillede Hits, som udkom i maj i år. Nu er han klar med en ny single – Missilet – en road song om samhørighed i en miniature firhjulstrækker med jydekrog.

”Eva” og ”Rør ved mig” er simpelthen så umiddelbart iørefaldende og bundcharmerende, at jeg få takter inde i hver af de to sange tænker ”hit, hit, hit”. – (GAFFAs anmeldelse af Håndspillede Hits)

Lukas Vanggaard er en håbløs romantiker med underspillet humor i den ene hånd og inderlig alvor i den anden. Hans singler Eva (fra Håndspillede Hits) og senest Gøteborg fortæller begge om stormende forelskelse – og begge har fået en hel del airplay på bl.a. P4.

Missilet er endnu et skarpt udspil fra hans arsenal af indiepoppede, varme sange.

Mens Beirut bliver til en paddehattesky, pandemien patruljerer og meningsløsheden virkelig er at få øje på, er det vigtigt at finde mening i sin næste. I hvert fald for mig. Jeg har i en alder af 27 år aldrig fået taget mig et kørekort, men jeg elsker bilens rum. Det er nærmest som et beskyttelsesrum, hvor jeg kan lukke dørene, lukke alting ude og bare være sammen med en, jeg godt kan li’. En følelse af dig og mig mod resten at verdenen. (Lukas om Missilet)

Lukas spiller på Uhørt festival i København den 5. september. I august har han bl.a. spillet support for Tim Christensen og Mads Langer.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here