Uden Ord udgiver dobbeltsingle skrevet i Rørvig Kirke

0
524
Foto: August Vinther Thomsen

“Alene / Dagene Vi Husker” er navnet på en dobbeltsingle, som Uden Ord udgiver den 22. september. Det er det tredje singleudspil, der leder hen imod deres imødesete andet album “Verden Den Er Lige Her”, der udkommer den 3. november.

Dobbeltsinglen er skrevet og indspillet i Rørvig Kirke. 

Om de to sange siger de:

“Det er de to første numre vi skrev til vores kommende plade “Verden Den Er Lige Her”. Vi skulle starte noget nyt og friskt op efter vi havde udgivet vores debutalbum, så vi søgte ind til kernen af dét vores projekt handler om; nemlig fælleskab. Vi sang en masse kor i Rørvig Kirke, og brugte generelt kirkerummet til at give os selv lov til at løfte vores proces og vores samvær til noget, der føltes større end, hvad vi før havde prøvet.”

De fortæller videre:

“Sangene og produktionerne er blandt noget af det mere eksperimenterende og nysgerrige, vi har kastet os ud i. Men vi håber og tror på, at jer der skal lytte med, kan mærke det nærvær og den rummelighed, vi selv bar på, da sangene opstod, og har lyst til at lytte til sangene på deres præmis.”

Uden Ord består af de tre sangskrivere William Spanggaard Nielsen, Gustav Hedemann Christensen (Sortblod) og Thomas Mulcahy Alexandersen (kingtommi). 

Deres musik er blevet kaldt “eventyrlig indie-folk” og “progressiv art-rock” i forbindelse med udgivelsen af deres debutalbum “Eventyr”, som fik roser af flere anmeldere og musikmagasiner.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here