Popduoen ARES synger om giftige relationer på dyster single

0
805
Foto: Louise Krag Mortensen

Den danske duo ARES, der består af Louise Væver og Line Mortensen, giver nu endelig lyd fra sig med den dystre popbanger ”Poison”.

Det smittende popnummer sætter tonen for en ny æra og er første sneak peak fra deres kommende EP. Med ”Poison” viser ARES endnu engang, at de kan skabe stærke og catchy popmelodier med udgangspunkt i et mere dybsindigt tekstunivers.

På sangen fortæller ARES om en giftig relation, hvor kampen om at løsrive sig bliver konstant afbrudt af jagten på den lykkerus, man engang følte. I lyrikken beskrives det paradoksale afhængighedsforhold blandt andet således:

“I know I should be walking out
but I’m scared to say it loud
I care so much I’m sick”

ARES fortæller:

“Vi ville lave noget andet end den klassiske heartbreak-sang. Poison handler om det øjeblik, hvor man ved, at man er nødt til at forlade en relation – men kontrollen er for længst sluppet, og man styres nu udelukkende af sin forblændelse og besættelse af den anden person”.

Sangens tematiske paradoks afspejles også i produktionen, der gennem enkle og ubesværede effekter fanger lytteren i et kontrasterende lydunivers af en hviskende vokal og tunge forvrængede bassekvenser. Produktionen er for første gang blevet til i et samarbejde mellem den ene halvdel af duoen, Line Mortensen, og producer Joachim Ersgaard, der tidligere har arbejdet med artister som Mercedess, Ea Kaya og Mina Okabe.

ARES er tidligere blevet fremhævet af GAFFA som et navn, man skal holde øje med og fået omtale i medier som Purple Melon (UK) og Girls Are Awesome. De har blandt andet spillet support for Fallulah og IDER (UK), figureret på playlister som New Music Friday Denmark og Fresh Finds Pop – og fået airplay på P3.

Følg ARES

Facebook: @aresmusic 
Instagram: @awesome_ares

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here