TERESE – “De Lyser Blå”

0
1241

TERESE er det danske sprog med dansesko på. Bag musikken står sanger og sangskriver Terese Skovhus med et inderligt ønske om at lave soundtracket til din næste privatfest.

Det er skamløst catchy popmelodier, rørende ligetil. Musikken kommer lige fra hjertet og er ikke til at få af hjernen, når du først har danset med.

Om dette har P3-vært Pelle Peter tidligere udtalt:

“Hvis der er noget, TERESE kan, så er det altså at skrive et fuldstændigt genialt omkvæd og levere det på en måde, hvor man bare må overgive sig. Det er simpelthen så stærkt det her”.

Hos TERESE er der fokus på sangskrivningen, den gode melodi og ikke mindst fællesskabsfølelsen. For netop fællesskabet er noget, som fylder utroligt meget hos TERESE, der er bosat i et kollektiv sammen med sin mand. En mand, hun blev gift med i sommer, og som er omdrejningspunktet for ”De Lyser Blå”. Om dette fortæller TERESE:

“De Lyser Blå handler om følelsen af, at alle omkring én bliver usynlige, når man møder en, man får sommerfugle i maven over. Den handler om de sene nattetimer i byen. At få øjenkontakt. De intense første øjeblikke, hvor man fornemmer en mulig fremtid. For mig endte byturen ud i et bryllup her fem år senere. Så sangen betyder også meget, fordi den handler om begyndelsen til en dybere kærlighed”.

Siden KarriereKanonen i 2020, hvor TERESE var blandt de sidste fem finalister, har hun udviklet sig meget. Lyden har taget en drejning, hvor der er skruet ned for de organiske elementer og op for de elektroniske.

”De Lyser Blå” udkom 12. november og er første smagsprøve på det nye TERESE-univers. Musikken er produceret af Søren Buhl, der tidligere har arbejdet med artister som Blaue Blume, TÅRN, Rebecca Lou, Benjamin Hav og ELBA.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here