MO´ ”EL GRINGO STARR” GREEN Y SU CONJUNTO JAZZYLATINO

0
950

I den vilde underskov af jazzudgivelser, der peger I alle mulige retninger er der ét koncept, der aldrig leder dig på vildspor: “Det Ægte Groove”, og hvad der ligger foran dig i denne, “one of a kind”, udgivelse er rendyrket latin boogaloo groove med den groovieste af de groovy.

I 1960’erne lavede flere hippe amerikanske vibrafonister, som Cal Tjader og Dave Pike, cover versioner af populære hit-sange iblandet latin beats.

Den i København boende Vibrafonist/multi-instrumentalist/producer Morten Grønvad alias Mo’ “El Gringo Starr” Green har nu taget denne tradition op og forvandlet en af dansk rock’n roll’s største bands, “Gasolin’”s, mest ikoniske sange “Rabalderstræde” til et sexy latin boogaloo smash hit track, per-fekt til det næste uptown cocktailparty.

Efterfølgende har han skrevet originalnummeret “That’s What She Said” I den samme groovy stil, og nu er begge tracks ude på en limited collectors edition 7” vinyl single ligesom de vil være at finde på alle digitale streaming platforme.

Calle Raballero (Rabalderstræde) udgives d. 29. maj 2020.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here