Moonbee + The Astronauts: Summit Up

0
1440
Foto: Anna Jarmolowicz

MoonBee + The Astronauts udsender deres 2. single “Summit Up” fra det kommende debutalbum “Expanding Infinity”. En moderne rite de passage om at efterlade ens krops- & identitets-had i fortiden sammen med samfundets forældede principper og idealer.

Den 13. januar 2023 udsender MoonBee den anden single “Summit Up” fra det kommende debutalbum “Expanding Infinity” — en plade der bl.a. er blevet skabt sammen med MoonBees faste band The Astronauts og producer Anders Boll (modtager af Steppeulven for årets producer 2020 for Lowly’s “Hifalutin” og Gangers “Mørk”).

“Summit Up” lever i et minimalistisk hyperpoppet univers, hvor alt står stramt orkestreret og centreret omkring den sprøde, forførende vokal og den perkussivt bølgende bas. Med guitar-samples, clubbede synths og en stor detaljegrad drives nummeret fremad i et tilbagelænet og cool groove, der inviterer til at danse langt ud på de tidlige morgentimer.

Om sangen udtaler MoonBee:

“Jeg har været så enormt træt af, hvor selvudslettende en opfattelse jeg har af mig selv. Derfor har jeg de sidste par år været på en dybere selvransagelse. Undersøgt hvor alt den sorg og alt det selvhad, der bor i mig, kommer fra. Nu har jeg smidt den værste dødvægt bl.a. ved at anerkende min querness og at jeg bare ikke passer ned i villa, Volvo og vovse kassen. “Summit Up” er en hyldest til den rejse og på samme tid et kærligt brev til en forvildet teenage-MoonBee, og andre der leder efter deres rette ståsted.”

“Summit Up” er en moderne rite de passage, om at frigøre sig fra destruktive tanker og mønstre for i stedet at vende blikket mod det selvopbyggende og frigørende. En rejse ud i at turde give slip på de trygge men ødelæggende mønstre, som kan være en falsk tryghed, for i stedet begive sig ud i at lære at elske den dødelige skal, man skal bruge resten af livet i.

Debutalbummet “Expanding Infinity — Part I & Part II” er et todelt værk hvor modløshed og håb balancerer side om side. Part I/ Supernova, som “Summit Up” kommer fra, udkommer den 16. juni 2023.

Det samlede værk er ude på MoonBees eget label ITs PROBABLY ART den 13. oktober 2023.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here