JEONA opvejer de hurtige forelskelser

0
867

JEONA er tilbage med sin nyeste single Fast Love. Et fremdrivende popnummer der fejrer de hurtige “no strings attached” sommerforelskelser, samtidig med at den kradser i overfladen af ungdommens frygt for at binde sig.

Efter en vellykket udgivelse af den selvbetitlede debut EP i februar er JEONA nu tilbage med den næste single Fast Love, der udkommer den 7. maj.

Fast Love spiller op til sommeren og alle de følelser, der hører med. Den arbejder med ungdommens hurtige forelskelser og frygt for at træde ind i og binde sig i et forhold frem for at lade alle muligheder stå åbne og have det sjovt.

Teksten er baseret på Jonas’ egne oplevelser og frygt for, hvad man kunne miste ved at gå ind i et forhold frem for hvad der er at vinde i det.

“Fast love har sine rødder i det overfladiske og fysiske i et forhold, hvor det udelukkende er det platoniske og ikke bindende der er i fokus. Sangens legende og ubekymrede lyd afspejler netop dette men også selve problemet ved, at vi ikke tager os tid til det seriøse” forklarer Jonas.

Fast Love er skrevet og produceret i samarbejde med Gisli Gislason (Phlake & Freja Kirk), Viktor Valentin og Morris Oppenhejm.

Under navnet JOHS havde Jonas stor streamingsucces med singlen Addicted og den senest udgivne Running (2018), som lå i høj rotation hos P4. Med JEONA står han nu frem med sin egen musikalske virkelighed.

Fast Love er ude på alle digitale platforme den 7. maj 2021.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here