Fanny Wree – Fairy Story

0
1527

Fanny Wree synger os ind i de kølige og klare nætter med singlen “Fairy Story”, en elektronisk “vuggevise” om venskabets og kærlighedens skrøbelighed, og hvor vigtigt det er at pleje vores relationer før de visner. “Fairy Story” er en dunkel og fin elektronisk popproduktion, som indfanger lytteren med sit drømmende univers og med en flot musikvideo til.

Nummerets titel og omkvæd er baseret på et citat af fysikeren Stephen Hawking: “I regard the brain as a computer which will stop working when its components fail. There is no heaven or afterlife for broken down computers. That is a fairy story for people afraid of the dark.”

På trods af den dystre tone fra Hawking, har Fanny Wree gravet længere efter det smukke billede, og fundet frem, at det kan hjælpe os med at huske på, hvad der netop gør os lykkelige her og nu.

Med boblende arpeggiators og bløde keys, har producer Christian Vium, fremtryllet en levende og energisk bund i nummeret, der passer godt til Fanny Wrees minimalistiske vokal.

Fanny Wree beskæftiger sig ofte med forskellige lyduniverser i mørk, elektronisk pop, hvor vokalen træder i karakter, og til tider fremstår den nærmest ”computergenereret” med sine afmålte fraser og få ornamenteringer. Tilsammen skaber dette et finurligt sammenspil mellem de varme analoge elementer og de mere elektroniske, programmerede dele af musikken.

Fanny Wree har været et soloprojekt siden 2016 med udgivelse af første single “Bound” i 2018, og efterfølgende DIY EP’en af samme navn i 2019. Nu skriver vi 2020, og den danske sangerinde er klar til at vise verden version 2.0 af Fanny Wree med endnu flere og mere gennemarbejdede udgivelser.

“Fairy Story” udkom den 27. november 2020 og distribueres af Believe Digital.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here