Anton L – “Fool’s Guide to Your Heart”

0
910
Foto: Grit Sander

Vi kender det alle sammen. Det at være smaskforelsket. Man er parat til at gøre ALT for sin udkårne, så man kan vinde deres hjerte. Men hvordan er det nu lige, at man gør det? Hvis blot man havde en håndbog til deres hjerte…

Den københavnske 21-årige Anton L er en mand af mange talenter og er både sanger, sangskriver, guitarist, pianist og producer. Han er student fra Sankt Annæ Gymnasium, og har trådt sine barnesko i Københavns Drengekor. Allerede i gymnasietiden begyndte han at skrive og indspille sine sange. Han indspiller og producerer også for andre artister.

Med sin kommende debutsingle, inviterer Anton L os ind med åbne arme, i et lækkert funky popunivers. ‘Fools guide to your heart‘ er første singleudgivelse fra Anton L’s kommende debut-EP og beskriver det universelle følelseskaos en forelskelse kan medbringe. Med et suverænt overskud laver Anton L subtile hints til et folkekært nummer, der beskriver selvsamme problematik; “Den jeg elsker, elsker jeg. Men er det mig du elsker, er det mig du holder af?”

Uvisheden kan være altoverdøvende som Anton L selv beskriver i sangen: “Like I’m stuck inside a maze, that changes every time I fail. I need help”. Nummeret sender med det samme lytteren mod dansegulvet og musikken svøber sig blødt om ørene med den spanske guitar, det flotte kor og latinamerikanske percussion.

Musikken er produceret af Aske Jacoby, og han og Anton L spiller samtlige instrumenter, dog med undtagelse af trommerne, der er lagt i Kasper Langkjærs kyndige hænder.

Singlen er den første af to singler fra Anton Ls kommende EP. Anden single udkommer den 6. oktober og EP’en udkommer den 27. oktober.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here