Ny single fra Sys Bjerre

0
1139
Foto: Anna Kabanas

“Lad Os Lave Noget Smukt Før Vi Dør” udkom den 14. oktober 2020.

Seneste single fra Sys Bjerre er også fra et helt nyt album der udkommer i foråret 2021, det første fra hendes hånd siden 2015s ”Alle mine Fejl”. Hun har i mellemtiden skrevet en bunke salmer, startet et band og optrådt i det danske Melodi Grand Prix.

Titlen på den nye single, ”Lad Os Lave Noget Smukt Før Vi Dør”, virker ved første øjekast måske lidt drabelig, men sådan forholder det sig slet ikke, fortæller sangskriveren:

””Lad Os Lave Noget Smukt Før Vi Dør” er en stille og rolig tune med en lang og voldsom titel. Jeg kan godt lide dualiteten og det modsætningsfyldte i musik, og i livet. Vi er i live her, lige nu, men det vil vi ikke være for evigt, og alligevel har vi en tendens til at fortabe os i ligegyldigheder og praktikaliteter som ikke betyder særlig meget i det store perspektiv.”

“Corona-krisen har givet de fleste af os et nyt syn på tilværelsen, og mange har valgt at omprioritere og om-arrangere store dele af deres liv. Det er smukt og godt for os at blive mindet om hvad der virkelig er vigtigt, og det kan være helt forskelligt fra person til person, hvad det er. Uanset hvad man vælger at bruge sit liv på ønsker jeg for os alle at vi husker, at vi har et valg. Lad os lave noget smukt.” 

Sangen er skrevet og produceret af Sys Bjerre i samarbejde med produceren Lasse Lyngbo.

Sys har i øvrigt slået op med Social Media, og kan fremover følges her: http://www.sysbjerre.com/


EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here