Ny power-single med Claudia Campagnol

0
455

Claudia Campagnols nye single “Love You All The Way” har klart hit-potentiale. Det er et funky og super tight up-tempo nummer med fede breaks og stærke blæserarrangementer. Claudia Campagnol har et hold af de bedste danske musikere med sig, og lydproduktionen er som sædvanligt fremragende og på meget højt internationalt niveau.

Folk, der kender Claudia, ved, at hun er en passioneret kvinde, som elsker uden grænser. Hun går altid all in og ”hele vejen”. “Love You All The Way” handler om netop det, men også om den helt specielle følelse af at være dybt forelsket – selvom kærligheden nogle gange ikke er gengældt.

Claudias vokal er ekstremt powerful, men samtidig varm og soulet. Hun har et enestående talent for improvisation og vokalarrangementer – og en dyb og rodfæstet kærlighed til fusionsjazz. Men gennem længere tid har hun haft lyst til at prøve kræfter med andre genrer og træde ud af sin hidtidige musikalske comfort zone.

I den senere tid har Claudia lyttet til en masse musik fra Storbritannien – især neo soul og funk – og det har helt sikkert påvirket hendes sangskrivning.

Med den nye, iørefaldende “Love You All The Way” følger Claudia Campagnol flot op på den foregående single ”Confused” (2022) samt ”Everything’s OK”, ”Do You Love Me” (2021) og ”Dance With Me” (2020), hvor hun flirter med et pop/soul/r&b-univers, der klæder hende så utroligt godt, og som har givet hende airplay på radiostationer over hele verden.

“Love You All The Way” er 3. single fra Claudias kommende nye album, der udkommer til november.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here