When Saints Go Machine udsender tredje single fra deres kommende album

0
590

Med to singler skudt af sted indenfor en måned er When Saints Go Machine godt i gang med at løfte sløret for lyden af deres kommende album Emotional. 5. februar lander deres tredje single “Never Seen Before”. Alle singlerne er en del af den tv-serie, der lige nu hitter på DR3, Lover.

Det er første gang i WSGMs historie, at de har eksekveret og udsendt musik i det her tempo. De udfordrer deres proces med hver eneste udgivelse og med de nye sange, har de for første gang taget imod et benspænd, der kommer udefra. Sangene er skrevet med inspiration i manuskriptet til tv-serien Lover. Alligevel kommer sangene uværgerligt indefra:

”Når man spejler sig i andres fortælling på den måde, forstummer egoet lidt, og det bliver nemmere at se sig selv. Manuskriptet har været et referencepunkt at søge til. En afgrænsing af tankestrømme som er kaotiske af natur”, fortæller Nikolaj.

“Never Seen Before” er en sang om følelsernes abstinenser. Om altid at ville mere, have mere, søge mere. Abstinenser, der føder trangen til at flygte – fra sig selv.

Never seen before
Straight up 
raw
Still feenin for 
More
Either or 
Sectioned 
Caught oh lord 
Free me let be rid of me

Nikolaj Vonsilds vokal understreger skrøbeligheden ligeså stærkt som nødvendigheden og trioen afslører med de nye sange et mere tilgængeligt udtryk i deres genreekperimenterende virke end vi har mødt dem i på de seneste albumudgivelser.

Som med hvert udspil fra When Saints Go Machine er det et lille værk i sin egen ret. Tag godt imod det – om lidt går vi mod lyset igen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here