Ny single fra Brian Burr

0
653

Et budskab om håb.

Brian Burr, der er født i USA og bosat i København, annoncerer sin næste udgivelse, som bringer en ny voksen poplyd til fans med sin nye single “HIGHER GROUND”.

Burrs første syv comeback-singler har allerede fået airplay i Europa, USA og Sydamerika. Det har ført til mere end 77.000 “følgere” på Facebook på 17 måneder, samt 250.000+ streams på Spotify og YouTube.

“HIGHER GROUND” er en sang, der bør relatere til arbejdende mennesker overalt. Den handler om en mand, der har arbejdet på en banegård i årtier, ligesom hans far før ham. Pludselig lukker de ned. Han står pludselig uden arbejde. Hvad gør man så? Hvor skal man henvende sig?

“Sangen er en ode til de mennesker, der arbejder dag ud og dag ind for at holde vores industri og infrastruktur kørende, og som pludselig oplever, at der ikke er meget anerkendelse. De føler sig efterladt uden noget i en grusom verden”, forklarer Brian Burr.

Denne 7. single er også fra Burrs første soloalbum. Men han er ikke nogen nybegynder på musikhitlisterne. Engang var han forsanger i det veloptagede rockband Sensory System. Men noget ændrede hans livsbane:

“Efter en europæisk turné kom jeg hjem og fandt ud af, at min datter ikke kunne genkende mig mere! Jeg var simpelthen chokeret. Jeg følte, at jeg virkelig ikke havde noget valg.”

Producer og pianist Claus Kilpatrick hjalp Brian Burrs lidenskabelige stil frem på hans ventede 10-sporede album med titlen “Even Children Grow Older”. Brian udtaler:

“Det er klart, at det er en stor udfordring at forfølge et comeback efter alle disse år. Men jeg er så begejstret for den overvældende støtte, jeg har fået fra nye fans. Jeg gør det her for dem”

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here