Ny single fra Brian Burr, “Broadway Bitch”

0
208

Den amerikanskfødte, københavnerbaserede singer-songwriter Brian Burr annoncerer sin næste udgivelse, der bringer en ny voksen poplyd til fans med sin nye single, “Broadway Bitch”.

Burrs første ni comeback-singler har allerede fået airplay i Europa, USA og Sydamerika. Det har ført til mere end 130.000 følgere på Facebook og 600.000 streams på YouTube og Spotify på kun 26 måneder.

“Broadway Bitch” blev udgivet den 10. juli, dagen før Brians fødselsdag. Sangen er en ode til sommeren, varm, fræk og en smule uartig. Sangen indeholder ikke noget budskab overhovedet, kun håbet om, at alle, der hører den, nyder dens varme rockstrukturer og krydrede tekster.

Denne 9. single er også fra Burrs første soloalbum, “Even Children Grow Older”. Men han er ikke ny på hitlisterne. Engang var Brian forsanger i det velmodtagne rockband “Sensory System”. Men noget ændrede hans livsbane:

“Efter en europæisk turné kom jeg hjem og opdagede, at min datter ikke kunne genkende mig længere! Jeg var simpelthen chokeret. Jeg følte ikke, at jeg havde noget valg.”

Producer og pianist Claus Kilpatrick hjalp med at få Brian Burrs lidenskabelige stil frem på denne single sammen med hans længe ventede 10-spors album med titlen.

Brian udtaler: “Det er klart, at det er en kæmpe udfordring at gøre comeback efter alle disse år. Men jeg er så begejstret for den overvældende støtte, jeg har fået fra nye fans. Jeg gør det her for dem.”

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here