Louise Dubiel udgiver sang om såret stolthed

0
1367

1. oktober udgav Louise Dubiel årets 3. single – denne gang en ballade – og med en ny og insisterende lyd.

“Stolthed” er en kærlighedssang i den mere alvorlige ende. Louise har skrevet den sammen med svenske Aleena Gibson. Aleena er sangskriver i stald hos Red One; en svensk producer og sangskriver, der bl.a. har arbejdet med Lady Gaga, One Direction og Jennifer Lopez.

Sangen er indspillet af Ejrupsound, der bl.a. har produceret for sangeren Niklas (Veninder, Follow Me) og Blak (Nede Mette).

Sangen blev til et lille svensk hus. Louise var på besøg hos Aleena, som hun netop havde mødt til en sangskrivningsworkshop. Det var venskab ved første blik, og Louise rejste en uge til Sverige for at skrive sange med Aleena. Det blev til en uge med badning i svenske skovsøer, lange gåture i skoven, sludren og god rødvin. De fik sig begge en ven for livet og fik skrevet en håndfuld gode sange. “Stolthed” kom til at handle om et emne, de begge var godt bekendt med. Nemlig den følelse man kan få efter et alvorligt skænderi, hvor man allerhelst vil sige undskyld og gøre det hele godt igen, men simpelthen ikke kan få sig selv til det. Fordi man nægter. Fordi man er for stolt.

Sangen er produceret af Jesper Ejrup, og Louise siger om det nye samarbejde:
”Det er en ny og meget nøgen lyd for mig. Jeg er selv helt vild med udtrykket. Jeg havde tænkt mig at sætte sangen ned – den lå alt for lyst for mig. Men Jesper sagde bare: ”Kom nu – du kan sagtens!” og så sang jeg den bare. Og vi brugte first take – meget lyst, med små fejl og det hele. Man kan virkelig høre at det er mig, der synger. Og på denne måde blev selve stemmen meget upoleret og nøgen – ligesom produktionen. Det er en ny side af mig og meget ærlig.”

“Stolthed” udkom den 1. oktober på alle platforme.

Hjemmeside
www.louisedubiel.dk

Facebook
www.facebook.com/louisedubielmusik

Instagram
https://www.instagram.com/louisedubiel/

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here