Ny single fra Lukas Vanggaard

0
1137
Foto: Rasmus Gøtke Lykke

Lukas Vanggaard gjorde sit indtog på den danske popscene med to EP-udgivelser i 2020. Han spillede alt selv og indspillede på sin iPhone. Den ærlige, melodistærke lyd fik varme anmeldelser og kærlig airplay. 

Nu er han flyttet i studie med sine nye sange, og første single derfra, “Hey!”, er en ægte forårsbanger fuld af håbefulde fornemmelser.

Lukas Vanggaard udsendte førstesinglen “Rør ved mig”, nøjagtig som hele landet lukkede ned første gang i 2020. Ironien var utilsigtet, men svær at overse. Til trods for årets benspænd er Lukas kommet flyvende fra start med flotte anmeldelser og store livejobs, bl.a. som support for Mads Langer og Tim Christensen.

På “Hey!” har Lukas taget springet fra stuen og taget sine iPhone-skitser med i studiet. Talentet for den gode popmelodi, kærligheden til indielyd og den hudløst ærlige tekstside er umiskendeligt Vanggaardsk, men indpakningen og legen med postproduktionen er løftet et nyt sted hen.

“Hey!” kalder på forår, på mod til at åbne munden og håbe på kærlighed.

”Et indre forstørrelsesglas med fokus rettet direkte på usikkerhederne og fejlene gør, at jeg ikke får sagt noget af det, jeg tænker. I “Hey!” tager jeg det store tilløb til at gå længere ud end til navlen. Ud i bugten, hvor jeg ikke kan mærke bunden, og så håber jeg på, at jeg svømmer. Det må være det største, jeg ikke kender til: den der kærlighed, hvor to mennesker bare flyder ovenpå det hele som små, gule badeænder”, fortæller Lukas.

“Hey!” er ude på alle digitale platforme den 23. april 2021.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here