Ny Søren Bentzen release “Crash”

0
3761

Søren Bentzen, grundlægger og sangskriver bag danske One Two, er klar til at udgive sin første solo-single, det spritnye track “Crash”

Søren Bentzen, grundlægger og sangskriver bag danske One Two, er klar til at udgive sin første solo-single, det spritnye track “Crash”.

Med kæmpehits i bagagen som “Den Bedste Tid”, “Billy Boy”, “Midt I En Drøm” og “Hvide Løgne”, “Det Er Sent Nu” iblandt flere andre, tager Bentzen nu hul på sin solokarriere.

“Energien fra drengebandet i skoletiden, har altid ligget som en grund-kerne i mig. Så mit afsæt til nu at gå solo, tager jeg fra den tid”, udtaler Bentzen.

Bentzen har sammen med sin mangeårige partner, tekstforfatter Nic Wastell, skrevet det nye track “Crash”, som samler de bedste elementer fra hans tidligere arbejde – God melodi sammen med med en fantastisk kompromisløs produktion og performance.

“Mit samarbejde med Nic Wastell startede tilbage i 1993 med tilblivelsen af One Two’s engelske album ‘Getting Better’. Vores gensidige forståelse er lidt unik”, afslutter Bentzen.

“Crash” var ude på alle digitale platforme fredag den 9. oktober 2020.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here