FVN udgiver ballroom-inspireret sommerhit

0
536

Sommeren er lige rundt om hjørnet, og rapper FVN brager endnu engang igennem med et sommerhit.

Den 12. maj 2023 udgiver hun singlen “Stunt”, som er nummeret, der samler hele selskabet på dansegulvet. Den SallySongs®-producerede party banger tager ikke blot FVN men den danske musikscene til nye højder.

Den 90’er-festlige produktion, kombineret med FVN’s inspiration fra BIPOC og LGBTQIA+s ballroom-kultur, er definitionen på Back-To-The-Future – hvis man ellers spørger FVN. Rapperen har skruet attituden helt op og serverer vibrationer ala Leikeli47 og Azealia Banks gennem dansegulvet. Med FVN’s fierce energi, sexede flow og catchy omkvæd er “Stunt” fra start til slut et helt ustoppeligt anthem.

Blot en uge før udgivelsen blev “Stunt” teaset til FVNs koncert på SPOT Festival 2023, og ligesom den også bliver flekset på scenen til hendes Samsung Galaxy show et par dage efter udgivelsen. 

Derudover udgives “Stunt” med en musikvideo, hvor FVN har formået at inkorporere både ballroom-elementer som en anerkendelse til både BIPOC og LGBTQIA+ miljøerne, samt helt ekstravagante skud af FVN og andre interessante profiler. 

Det er sikkert at sige, at der er gang i den talentfulde FVN – både på musikfronten, med debut-EP på trapperne og som en af hovedrollerne i musicalen “Natasja”, der spilles i Den Kongelige Opera henover sommeren 2023. 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here