Kasper Buch hylder familien på “Holding On”

0
644
Foto: Marc Roed

Den 23. september udgiver folk-musikeren Kasper Buch den stærkt melodiske single “Holding On”. Sangen og den tilhørende musikvideo hylder hans families stærke opbakning til Kaspers musikkarriere, der kræver mange ensomme timer på landevejen.

Opvæksten i Tønder har i den grad sat sit præg på den 31-årige folk-musiker Kasper Buch. De sidste par år har han både markeret sig på P4 og P5 med sine hudløst ærlige sange, der emmer af hans kærlighed til hjembyens årlige folkfestival.

Hans bagkatalog bærer præg af en barndom med depressive og angstfyldte perioder, som både er beskrevet i artikler i Kristelig Dagblad og på Side 33. Men Kasper har fundet en opskrift, der har vendt hans psykiske sårbarhed til en styrke – erfaringer som han har delt åbenhjertigt ud af til de omkring 400 koncerter, han efterhånden har rundet siden debuten i 2016.

“Jeg har lært at man skal være stolt af de ting, som står os imod, for når vi overvinder dem, gør det os stærkere og mindre sårbare. Men det er også med til at definere os og gøre os til dem, vi er idag”, siger han.

Holding On

På den nye single “Holding On” tager Kasper os med hjem i privaten til den familie, som støtter ham og hans musikdrøm i tykt og tyndt.

“De mange timer på landevejen efterlader selvfølgelig et savn og en længsel, når jeg træder ud af døren hver weekend for at spille koncerter”, siger han og fortsætter: “Den forståelse og opbakning, jeg får hjemmefra, er nok den største kærlighed man kan ønske sig, og min nye single er en hyldest til min kæreste og min lille datter, fordi de holder ved og elsker mig på trods af de mange timer, jeg er væk for at følge min drøm.”

Drømmen er langsomt men sikkert ved at blive til virkelighed for den sønderjyske sanger, der har et helt særligt tag om sit publikum, som vokser sig større og større for hver eneste koncert. Indtil videre er det bl.a. blevet til koncerter på Skagenfestival og næste år lægger han ligeledes vejen forbi den anerkendte folkemusikfestival Strib Vinterfestival.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here