Nyt solo album fra Lei Moe

0
974

Den 9. april udgiver Lei Moe et selvbetitlet soloalbum. Det er dog ikke første gang den populære korsangerinde står helt i front. Faktisk er det kommende album hendes tredje soloalbum, men det er 34 år siden hun sidst udgav i eget navn.

Lei Moe har dog aldrig ligget på den lade side. Den erfarne sangerinde har et musikalsk CV, der er længere end de flestes. I Gramex er hun noteret for at have medvirket på hele 1698 indspilninger. Og så figurerer alle de mange liveoptrædener ikke engang på listen.

Der har indtil videre været to singleforløbere ude fra albummet. Balladen “Honey”, der var en duet med skuespiller og sanger Troels Lyby samt “Won’t Let Go” der var en duet med Allan Mortensen.

Den 19. marts udkom tredje og sidste single inden albumudgivelsen, nemlig nummeret “Mighty Good Thing feat. Joey Moe”. På sangen medvirker hele tre generationer af den musikalske Moe-familie.

Familien betyder alt for Lei Moe, og det kommer i den grad også til udtryk i sangen “Mighty Good Thing”. Lei Moe får på nummeret selskab af hendes søskende Lupe og Lanni, datteren Bianca, nevøen Joey Moe og hans lille søn. Singlen er således en slags hyldest til den musikalske Moe-familie.

I den tilhørende musikvideo medvirker alle ovenstående Moe-familiemedlemmer, og videoen vidner tydeligt om det sammenhold, der hersker i familien. Alle tre generationer er samlet til en Mighty Good Time i Media Sound Studios på Øresundsvej på Amager. Selvsamme lokaler husede før i tiden Øresundsvejens Skole, hvor både Lei, Lupe og Lanni gik i folkeskole. Faktisk er rummet, hvor videoen er optaget præcis det lokale, hvor Lei og Lupe i sin tid havde maskinskrivning og Lanni havde sløjd.

“Mighty Good Thing” er et iørefaldende og funky nummer, hvor Lei Moes sjæl- og powerfulde stemme kommer til sin ret og beviser, at det klæder hende endelig at være helt i forgrunden.

Sidste nyt i Lei Moes musikalske eventyr er, at Jimmy Rogers fra Fats Dominos pladeselskab CSP Records som leverer musik til CBS og Fox, har købt rettighederne til sangene fra det nye album med henblik på film og TV-serier i USA. CSP Records fik interesse for Lei Moe, da de faldt over videoen til den seneste single “Wont Let Go” på Facebook.

Sammen med komponisten og produceren Morten Wittrock, har Lei Moe skrevet tekst og musik til “Mighty Good Thing”.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here