50, kvinde og ny artist igen

0
899

“Jeg forbeholder mig retten til hele tiden at være i forandring”.

I en branche hvor man helst skal være funklende ny, hvor man skal finde sin hylde og blive der, og samtidig har de bedste chancer for gennembrud, hvis man er mand. Ja, der kan det være lidt af en udfordring at stå som 50 årig kvinde med kufferten fuld af erfaring og bevidst have truffet et valg om at udgive en plade, der ikke ligner nogle af ens tidligere udgivelser.

“Det kan godt være man helst skal være 20 år og et talent i svøb i den her branche. Det kan jeg bare ikke rigtig bruge til noget”.

Ulla Britt Simonsen er sanger og sangskriver, der tidligere har høstet anerkendelse for ikke mindre end to acapella jazzudgivelser, fem børneplader, en engelsksproget elektroakustisk EP og et dansksproget album med fortolkninger af gamle rockklassikere. En høst, der har indbragt hende et utal af store og små anmeldelser, TV- og radiooptrædender og at hun kan skrive intet mindre end over 2000 spillede koncerter på CV’et.

Nu står hun klar med sin første single “Nøgen og Natteblind” fra albummet af samme navn. Singlen udkommer den 9 april 2021 og hele albummet der er Ulla Britt Simonsens første danske solo album ligger klar til udgivelse den 4. juni 2021.

Ulla Britt Simonsen er en artist med kufferten fuld af musikalsk diversitet, der nu udgiver et album, der opmuntre til at se ressourcer og styrke i det patinerede.

“Jeg vil gerne bidrage til, at få især kvinder til at opdage styrken i de grå hår og rynkerne. Vi skal turde tillade os at nyde kroppens og sindets forandringer, lade det være positivt og lade det høres og mærkes i musikken. Musikkens ører har alle køn og alle aldre og det skal den musik, der bliver lavet også gerne afspejle. Jeg laver musik til min generation, fordi det er der jeg er og jeg håber på, at mit publikum kan spejle sig i mine sange”.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here