OS TO afløser vinterdepression med fælleshåb – “Det Blir Sommer Igen!”

0
583

Vinteren udfordrer mere end nogen anden årstid vores nordiske mentale helbred. OS TO ved det, kender det og kalder med deres nye single til at afløse vinterfrygten med sommerforventning. For det bliver altid sommer igen.

Med et kæmpe omkvæd og lys i stemmen sender OS TO deres foreløbig mest poppede single af sted. Et kærligt løft af vintersjælen, som kan sidde fast i angst og mørke – ikke hjulpet af nu to vintre med pandemi oveni.

“Det Blir Sommer Igen” lever allerede som et hashtag på sociale medier, hvor det udfolder sig i alle sine betydninger – det skal nok gå, der er lys forude, det bliver godt igen. En påmindelse og et håb, der varmer uanset om det er politik, klima eller køen i Netto, der bare ikke går din vej.

Men det er også en meget personlig kærlighedssang.

”Teksten er skrevet som en kærlighedssang til Johan; skrevet på følelsen af, at han hjalp mig til at finde modet og styrken til at fortsætte når alting føltes umuligt. Når mine drømme og min retning blev bremset af frygt og andre folks meninger, så kunne han rydde vejen frem igen, så jeg kunne fortsætte til verdens ende – pga. ham. Vi kaldte sangen Verdens Ende. Men senere kom vinteren, jeg blev ramt af angst, og sangen ændrede fokus for mig. Sangen blev på en eller anden måde et lys og en redningsplanke. Så den kom til at handle om mod, tro og overlevelse – Det Blir Sommer Igen – en kærlighedssang til drømme og håb”, fortæller Camilla.

I musikvideoen bevæger Camilla sig gennem en nærmest uendelig række af tableauer fra den danske natur, som viser sig fra sin mest idylliske og sommerlige side.

”Trods omkvædet, har sangen har jo en underliggende mørk vibe – men I videoen har vi valgt udelukkende at tage udgangspunkt i sangens optimistiske budskab: “Det Blir Sommer Igen” – og dyrker den eufori, der kan opstå når natur og kultur mødes i sommerlig dans”, fortæller Johan. 

Johan Ask og Camilla Pape har tidligere udgivet under navnet Eugenia, men genopstod sidste år som OS TO og markerede dermed en ny stil – en mere nær og mere tilgængelig lyd.

“Det Blir Sommer Igen” er fjerde singleudspil fra albummet Verdens Ende, som udkommer i foråret.

Følg OS TO

Facebook: https://www.facebook.com/ostoband
Instagram: https://www.instagram.com/ostoband
Twitter: https://twitter.com/OSTO4ever
TIKTOK: https://www.tiktok.com/@ostodancing

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here