OS TO hylder ungdommen på ny single

0
1154

Duoen Eugenia har skiftet navn til OS TO. Med skiftet markerer de en ny mere poppet og tilgængelig sangskrivning. Deres første single tager med kærlig reference til Kim Larsens 32 år gamle De Smukke Unge Mennesker greb om en nyt bud på en hyldest til de unge.

De Smukke Unge er storladen pop, formet af ambitiøs melodiskrivning, instrumentering og arrangement. I midten af det hele står Camilla Papes stærke vokal med en lige dele dramatisk, øm og favnende kærlighedserklæring til ungdommen.

Referencen til Kim Larsen ligger lige for, men det eneste fællesskab med nationalskjaldens sang er kærligheden til- og intentionen om at hylde de unge.

”De unge i dag er vanvittig modige og ambitiøse. De bærer følelserne udenpå og navigerer i en vild verden. Fra serien SKAM til sociale medier er det virkelig rørende at se, hvordan de er drevet af en åbenhed i følelser og deres søgen efter identitet. De er skrøbelige, omsorgsfulde og kærlige. Vi vil gerne hylde dem og fortælle dem, det hele nok skal gå”, siger Camilla.

Johan Ask og Camilla Pape har tidligere udgivet under navnet Eugenia, men deres lyd har ændret sig – lyrikken og musikken er blevet er blevet mere nær og mere tilgængelig. Derfor er den mere abstrakte reference til kunstens verden blevet skiftet ud med lige præcis det de er: OS TO.

De Smukke Unge er første udspil fra albummet Verdens Ende, som udkommer næste år.

Følg OS TO her

Facebook: https://www.facebook.com/ostoband
Instagram: https://www.instagram.com/ostoband

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here