Juliane Viktoria debuterer med hjemlængsel på “Min By”

0
1161
Foto: Lillian Emilie Pedersen

Juliane Viktoria slår sit navn op på den danske scene med et beattungt, elektronisk poptrack om at finde vej hjem – når geografi og tanker har flyttet en fra alt, man kender.

“Er alt det samme når vi vender hjem?
Er vi de samme når vi vender hjem?
Tag mig hjem til min by
Hvor smilene er ægte”

Juliane Viktoria debuterer med en lyd, der spejler et ungt, eftertænksomt sind. Musikken rammer med en natlig tyngde og en lys fremdrift – teksterne bliver med enkel skarphed poetiske. Hun skriver og producerer selv og har haft Stine Drejer med i studiet til mix og “additional production”.

”I en periode i mit liv befandt jeg mig langt fra venner og familie, et sted hvor jeg ikke havde lyst til at være. Jeg frygtede at gå glip af de vigtige øjeblikke med dem derhjemme, men allermest frygtede jeg, at min ensomhed ville ændre mig så meget, at de ikke længere ville kende mig. Jeg skrev sangen dagen før jeg skulle hjem – et afskedsbrev til en by, der aldrig blev min, en hyldest til min hjemby og et ønske om at finde hjem, også til mig selv, igen”, fortæller Juliane.

“Min By” er samtidig mere subtilt et udtryk for kritik af de samfundsnormer, som presser unge mennesker til at tage en uddannelse før de er klar – i nogle tilfælde et sted, som de intet tilhørsforhold har til og måske aldrig får.

Tag rigtig godt imod Juliane Viktoria og “Min By”.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here