På kanten af klinten og livet

0
1824

Jeg ser mig selv stå helt derude på kanten, Lasse Spang Olsen har bedt mig om ikke at gå det mindste skridt længere ud. Efter 2 anmelderroste singler, er ”The Rim of the Cliff” 3. single fra mig – Maleen – dansk Indie artist, der laver crossover musik med en nordisk urtone. ”The Rim of the Cliff” er historien om at være sådan én, der altid går helt til kanten og så er den en hyldest til Møns klint

Jeg ser mig selv stå helt derude på kanten, Lasse Spang Olsen har bedt mig om ikke at gå det mindste skridt længere ud og min kæreste Niels i garanteret panik hvis han ser hvor langt ude på klinten jeg står. Selv er jeg helt tryg, som altid i naturens favntag. Jeg har brugt alle mine penge på mit musikprojekt. Det er helt ok, når de er givet til smukke naturoptagelser til min første musikvideo ”Sad Ironic”. Disse strøtanker passer for mig godt til historien i min nye single ”The Rim of the Cliff”, om at være sådan én, der altid går helt til kanten og et eller andet sted har tillid til at blive grebet, hvis det hele falder sammen. 

Mine tekster bliver ofte meget tvetydige og kan derfor tolkes meget forskelligt. ”The Rim of the Cliff” handler for mig om livsrejsens balance imellem det vilde og udfordrende, det trygge og det ”normale”. 
Og så er den i øvrigt en hyldest til Møns Klint.

Med 2 anmelderroste singler bag mig, er dette 3. single fra mig – Maleen – den danske Indie artist, der når ud til store dele af verden via de playlister, der har taget min musik til sig. ”Det er sjovt at tænke på at en masse mennesker rundt om i hele verden hører min musik i dette øjeblik, det er jo det man ønsker som musiker – at nå ud til folk med sin musik. Den mulighed fandtes ikke 20 år tilbage”
Jeg har p.t. 22.000 visninger på min 1. musikvideo og min 2. single er blevet spillet på DR P2. 
Jeg spiller min musik på Copenhagen Songwriters Festival i august 2019 og er udvalgt til at spille på festivalen Nordsjæl i 2020. Min EP udkommer denne august.

“The Rim of the Cliff” – single og musikvideo – release 31.maj.

THE RIM OF THE CLIFF – LINE UP

Vocal: Maleen (Maleen Lundvig)
Cello: Øystein Sonstad
Producer: George Keller
Recording engineer: Boe Larsen
Recorded in MillFactory Studio, Copenhagen

Cover Art: Helle Sveistrup Clausen
Photo: Lasse Spang Olsen

Portrætbillede v. GoranJames Djordjevic
Koncertbilleder v. Thomas Ix 

Relevant information

Hjemmeside
www.maleen.dk

Youtube
https://www.youtube.com/channel/UChTjxhYV2dHxj9wdhihOy7A

Facebook
www.facebook.com/maleen.dk

Maleen CV

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here