Pop-poeten RUMLE lægger an til debutalbum med ny single

0
705

A Place That Forgot To Think” udkom den 3. september

Efter at have brilleret med singlerne “Spin” og “Super Power Lady” vender den københavnske pop-poet RUMLE nu tilbage med en storladen, elektronisk shuffle-symfoni i form af “A Place That Forgot To Think”. 

Nummeret beskriver gruppementalitet og faren ved hovedløst at følge ledere eller populære idéer. RUMLE har hentet inspiration og tekst fra den amerikanske kultforfatter David Foster Wallace’s tale og essay “This Is Water”: 

”We’re like fish in these waters – but what is water?’

Om nummeret udtaler RUMLE:

“”A Place That Forgot To Think” er vel det tætteste, jeg kommer på en politisk sang. Jeg har altid været bange for gruppementalitet – mindlessly following leaders. Evnen til at zoome ud og se kritisk på, hvad man bliver fodret med, og ikke mindst til at se indad på sine egne holdninger og tilhørsforhold, er for mig at se noget af det vigtigste for et menneske at lære”.

“A Place That Forgot To Think” er tredje og sidste forløber til RUMLEs debutalbum, som landede den 1. oktober. Musikken er skrevet i samarbejde med og produceret af Max Winding.

Om artisten

RUMLE er en musikhybrid og et renæssancemenneske med en lang række tværkunstneriske samarbejder bag sig. Som sanger og sangskriver var han med til at grundlægge pop-kollektivet The Grenadines, som han senere forlod på grund af kunstneriske uenigheder, og fokuserede på det mere beat-orienterede solo-projekt.

RUMLE er vokset op i Københavns Drengekor, og har gået på Berklee College of Music i Boston, Mass., USA. Han har desuden komponeret og skrevet sange til film, danske som internationale, og vandt Robertprisen ’18 for Årets Originale Sang. 

Samarbejdet, der skaber de smukke musikvideoer, bunder i RUMLEs færden i teater- og kunstverdenen, hvor han både har lavet musik til og performet i forestillinger og udstillinger i Danmark.

Al denne erfaring kanaliserer RUMLE nu ned i solo-projektet, der trækker på en bred vifte af inspirationskilder lige fra Thomas Dybdahl til Frank Ocean. 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here