“The Happening”

0
1456

“The Happening” er et soundtrack til Corona-tiden, set fra en opportunistisk introverts vinkel.

“Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget”, plejede FredNukes bedstemor at sige. Ud fra den betragtning har han lavet en sang, der prøver at se de positive ting ved Corona-pandemien. Aldrig har vi haft mere frihed og tid til at kunne lave præcis de ting vi vil. Den daglige stress forsvinder i høj grad, på samme vis som de forventinger vi møder fra samfundet og vores omgangskreds.

“I always thought I would be eaten by a zombie
Who knew the end of the world would be comfy?
I feel like Anne Frank in a different time
Stay indoors, just to stay alive”

Måske er dette præcis den pauseknap, vi har savnet? Måske giver denne pause nyt perspektiv? Måske er drømmen at arbejde hjemmefra i joggingbukser? “What a time to be living in”.

Rapper/produceren udgav i 2007 det anmelderroste debutalbum “Deconstructing Fred” med en lyd så velproduceret og ørehængende, at hans karriere blev spået direkte kurs mod stjernerne. Rappen var på engelsk, men det var ikke kun sproget, der rakte over grænserne for med et skævt, selvudleverende og introspektivt tekstunivers, inviterede han os ind i en anderledes dimension af musik.

Sammenligningerne dengang trak tråde til talenter som Kanye West og The Streets, og han kom hurtigt på samme label som mastodonterne Medina og Outlandish.

De næste mange år leverede han, fra sidelinjen, kvalitetsbeats til internationale hiphopstjerner som Dilated Peoples, Guilty Simpson, Defari, Craig G, Fashawn, The World Famous Tony Williams, Little Vic, UNI og 88-Keys. Herhjemme har han bl.a. samarbejdet med navne som Outlandish, Wafande, Joey Moe, Pede B, Pilfinger, og Nobody Beats the Beats.

Mere info: www.facebook.com/frednukes og www.instagram.com/frednukesss

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here