“Proud”

0
1539
Foto: Frida Karlsson

Det her er FLOUÉ – en udgave af en kvinde, der aldrig helt rammer perfekt.

Men hun har store visioner og taler med store dramatiske ord, der får selv det røde hav til, at vibrere. Et lallet slags pigebarn, der snubler over voksentrinene og ikke helt kan sætte fokus på én ting.

Det kommer til udtryk i hendes musik, for når hun beskriver i sin EP ”Glorious Mess”, at et rod kan være vidunderligt, ved at have historier, der er fyldt med skam, så bliver det pludseligt okay ikke at være perfekt, og leve op til normer, der engang blev skabt af samfundet.

Sangen “Proud” handler om en stolt lovestory, hvor man præsterer, at være stærk i en presset situation, når den man længes mest efter er ved at slippe ud af hænderne på én.

Når tiden til, at tænke jo nok er bedst. “For stolt vil jeg blive, hvis du bare kunne sætte ord på dit.” Men ironien inviteres, når det er ord man egentlig ved aldrig kommer på tale.

Sangen er inspireret af en veninde og hendes forhold, der skulle sættes på pause, for at finde ud af, hvorvidt forholdet skulle fortsætte eller ej. At sidde i venteposition og vente på næste udfald.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here