Are You In: Om kunsten at sole sig i sølet

0
1326

Med singlen Revel in the Mire sætter Are You In fokus på forbandelsens tilstand: Når latterliggørelsen af omverdenen er det tragikomiske vidnesbyrd om din egen utilstrækkelighed. Det er faktisk in at være din egen og alles idiot.

Nogle gange er du for beruset af dit eget fald til at se det for dig. Frem for at se dig selv i øjnene, forbander du omverdenen og fejrer dens utilstrækkelighed. Soler dig i sølet. Skål for helvede!

I’ve been lying low in self-congratulatory mode
I don’t deny it, I’ve been laughing myself to sleep

Sådan indledes sangen – til sol og bobler. Der står 2020 på etiketten. Som en begyndelse, eller afslutning, på noget større.

“Sandheden om dig selv kan være en bitter pille at sluge. Evnen til at grine af det, en forløsende evne, en nyttig redningsplanke, der hjælper dig til at komme nogenlunde helskindet i land” fortæller Mark Winther, bandets trommeslager og hovedperson i sangens video.

Are You In er dannet af Blaxton Rune, Mark Winther og Daniel Steffens. Musikalsk henter Are You In inspiration fra et bredere musikalsk og kulturelt spektrum, der overskrider konventionelle grænser, fra alternativ folk, rock, pop til mere crooner-inspirerede, elektroniske, jazzy, eksperimentelle genre, uanset oprindelse, dog med særligt påvirkning fra britisk, amerikansk, fransk, brasiliansk og tysk kultur.

Line-up
Blaxton Rune (vokal, guitar), Mark Winther (trommer), Daniel Steffen (guitar, keys teknik). Rasmus Hedegaard (bas). Revel in the mire er mixet og masteret af Thomas Li.

Artwork
Coveret til singlen er udarbejdet af Brian Wolter, og er et lille udsnit af en collage, der også er coveret til det kommende album Fail Like a Saint. Læs mere om Brian Wolter på 3originals.com.

Følg Are You In på instagram @r.u.in_band og @blaxtonrune.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here