Rekordstort antal artister klar til Dansktop Prisen 2019

0
1253

Jyske Bank Boxen i Herning bliver lørdag d. 23. marts 2019 centrum for en musik- og prisfest af dimensioner. Ikke færre end 18 artister og bands er klar, når Aller Medias ugeblad Familie Journal igen i år fejrer dansktoppen. Årets prisshow vil byde på både velkendte og nye navne – samt den østrigske superstjerne, Hansi Hinterseer.

Vi inviterer 23. marts 2019 for fjerde gang til Familie Journals hyldest af Dansktoppen – en musikgenre, der gennem årtier har samlet danskerne. I år har vi glæden af både at have superstjernen Hansi Hinterseer på scenen, ligesom vi i musikkens ånd vil byde publikum på både nye og etablerede navne”, siger Familie Journals chefredaktør Søren Johannesen, der for første gang i de fire år, Dansktop Prisen har været afholdt, kan byde publikum på så mange optrædende.

Publikum kan glæde sig til at opleve Birthe Kjær, Kandis, Humørekspressen, Johnny Hansen, Ole Kibsgaard med orkester, Johnny Reimar, Fede Finn & Funny Boyz, Torben Lendager & Roosters, Dario Campeotto og debutanterne på DTP-scenen Gry Johansen, Lisa Haavik og Katrine Daugaard. Den musikalske overflod understreges af, at også Michael Korup, Tine Schlichting, Helle Lynge, Dansvingerne og Kejser Larsen Band stiller op.

– Rigtig mange danskere elsker dansktopmusik, og vi har næsten fyldt Jyske Bank Boxen hver gang. Det understreger for os, at dansktop-genren, der både bygger på tradition og historie, i den grad har fat i publikum. Og så kan vi også se, at genren for alvor er ved at forny sig, som det er sket de sidste år med blandt andre Humørekspressen. De nye navne glæder vi os meget til at præsentere samtidig med de største, etablerede stjerner, siger Søren Johannesen.

– Selv om Dansktop Prisen er arrangeret af os på Familie Journal, er det en fest, der rækker langt ud over vores læserskare. Den årlige hyldestkoncert åbner nemlig genren for en ny generation, der har fået øjnene op for, at dansktop-musik samler folk i både dans og sang. Det er virkelig livsbekræftende. Vi ser frem til at fejre og hylde de bedste af de bedste og i det hele taget skabe en magisk aften. Aller Media, som Familie Journal er en del af, har en strategi, der bygger på vækst og bedre liv – og det er lige præcis, hvad den aften handler om: At vi er med til at gøre livet lidt sjovere og festligere, siger Søren Johannesen.

Publikum i Jyske Bank Boxen den 23. marts 2019 kan købe billetter med eller uden spisning. Det er også en god idé at tage danseskoene med. Efter det to timer lange show ryddes bordene foran scenen nemlig af vejen, så der bliver plads til et enormt dansegulv, og så bliver der ellers spillet op til dans.

Dansktop Prisen afholdes for fjerde gang. Det er festligt, folkeligt og meget fornøjeligt. Der uddelespriser i otte kategorier, nemlig Årets Kvindelige Dansktop Solist, Årets Mandlige Dansktop Solist, Årets Dansktop Gruppe, Årets Dansktop Album, Årets Dansktop Hit og Årets Dansktop Livenavn, Familie Journals Ærespris samt Familie Journals Læserpris. 

Hansi Hinterseer har jubilæum i 2019

Hansi Hinterseer begyndte sin musikalske karriere i 1994 og fejrer derfor 25-års jubilæum ved Dansktop Prisen 2019. Han runder desuden 65 år den 2. februar 2019, og er i dag stjernen indenfor slager-musik og “dansktop-genren”. Som ung var han i eliten som skiløber, hvor han både vandt worldcuppen og en sølvmedalje ved VM i 1974. Hansi Hinterseer er meget populær i Danmark. Ikke mindst efter han i 2010 toppede de danske hitlister med dobbeltalbummet “The Danish Collection”. I foråret 2019 udkommer han med ny single, der senere på året bliver fulgt op af et nyt album. Hansi optrådte også ved Dansktop Prisen i 2017.

Værter

Det bliver igen i år Keld Heick, Anette Kokholm og Thomas Evers Poulsen, der skal være værter og lede de optrædende og publikum gennem hele aftenen.

– Jeg har sagt ja til at være vært igen, fordi Dansktop Prisen er landets største hyldest til den musikgenre, der står mig nærmest. Det er en fornøjelse at være sammen med et publikum, der også elsker musikken. Det bliver spændende at få Birthe Kjær med igen, og så glæder jeg mig også til at opleve Hansi Hinterseer og alle de andre navne, der nu er på plakaten. Sidst men ikke mindst bliver det rart at uddele priser til mine mange fremragende kollegaer, siger Keld Heick.

Keld Heick vil sammen med Anette Kokholm og Thomas Evers Poulsen dirigere showet. Anette Kokholm er udgiverdirektør for ugeblade hos Aller Media. Hun har også været radiovært på P3 samt tv-vært hos både TV 2s Go’ Morgen Danmark og hos Kanal 4.

– Dansktop Prisen er en skøn tradition. Sidste år fejrede vi dansktoppens 50-års jubilæum. I år ser vi mere frem i tiden, idet vi har en stærk tro på, at dansktopmusikken er på vej til en fortjent revival. Derfor er det også fantastisk at få lov til at være med til et hylde prisvinderne og nyde aftenen, siger Anette Kokholm.

Den tredje vært er Thomas Evers Poulsen, der også stod på scenen i Herning sidste år. Thomas er kendt bl.a. fra TV 2’s “Vild Med Dans” som både danser og dommer.

– Musik og dans er stærkt forbundne. De sidste to år har det været en skøn følelse at mærke glæden og kærligheden til musikken hos både publikum og de optrædende. Jeg ser derfor meget frem til igen at stå på scenen i Herning med Anette og Keld, siger Thomas Evers Poulsen.

Billetterne til Dansktop Prisen 2019 kan købes lige her: BILLETTER

Historier om Dansktop Prisen 2019 kan også følges på FAMILIE JOURNAL

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here