Stor sommerkoncert på havnefronten med Queen Machine og Gasbox

0
1425

Stor sommerkoncert på havnefronten med Queen Machine og Gasbox 29. juni 2019

Det bliver et brag af en sommeraften i Helsingørs smukke Kulturhavn, når Queen Machine sætter gang i den helt store fest med klassikere som We will Rock You, Bohemian Rhapsody og alle de andre store hits fra det legendariske rockband. Aftenen fuldendes af de lokale knægte fra Gasbox, der leverer en smuk og nostalgisk hyldest til Kim Larsen, som spillede en af hans sidste koncerter på selv samme havnefront i sommeren 2018.

Sommerkoncerterne på havefronten i Helsingør er efterhånden blevet en lun tradition. Den orange-røde aftensol på Kronborg Slot, som afløses af lysshowet fra den store scene, står stadig i frisk erindring fra tidligere års koncerter, og i år bliver ingen undtagelse. Der er lagt op til sommerens første store fest, og aftenhygge i vandkanten, når Queen Machine og Gasbox spiller en hitparade som perler på en snor.

QUEEN MACHINE

I ti år har Queen Machine med stor succes begejstret publikum på danske såvel som udenlandske scener med storslåede og medrivende koncertoplevelser. I sommeren 2019 har man mulighed for at opleve det på nærmeste hold, når Queen Machine gæster Helsingør på den store scene i Kulturhavnen.

Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og ikke mindst et utal af Queens udødelige hits. We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love… listen af hits er så godt som uudtømmelig, og man finder ikke en større Queen-oplevelse i Europa end Queen Machine.

Med deres store kærlighed og respekt for Queens musik har de fem musikere fra Queen Machine skabt et univers omkring Queens musik, hvor der er plads til store følelser og også en overraskelse eller to. I lighed med originalerne består Queen Machine af mesterlige musikere og ikke mindst en karismatisk frontmand. Storsyngende Bjarke Baisner er uden sammenligning Danmarks bedste, ja måske hele Nordeuropas bedste bud på Freddie Mercury.

GASBOX

Der er ingen tvivl om, at Kim Larsen var Danmarks største og mest folkekære spillemand. I næsten 50 år spillede og sang Kim Larsen sig ind i danskernes hjerter – først med Gasolin’ i 70’erne, Bellami i 80’erne, Bell*Star i 90’erne og de sidste 24 år med Kjukken. Kim Larsen er den kunstner, der har spillet flest koncerter på dansk jord, og musikken lever videre.

Gasbox spiller og synger med stor respekt sangene, som har gjort Gasolin til Danmarks største rockband gennem tiderne – og ikke mindst Kim Larsen til en af de største danske kunstnere nogensinde. Danmarks bedste Kim Larsen-sanger er i front, når de giver publikum en koncertoplevelse fyldt med nostalgi, intensitet og personlig indlevelse.

Billetterne koster 295 kr., og billetsalget salget starter på www.kuto.dk torsdag den 13. december kl. 12.00.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here