Secret Smiles: Der er et smil efter hver en tåre

0
1069

Den 27. august udkom Lalous anden single “Secret Smiles” fra hendes kommende album af samme navn. En single fuld af oplevelser og nærvær og med et budskab om, at vi skal huske at slå autopiloten fra engang imellem, stoppe op og lige mærke efter om vi er okay.

“”Secret Smiles” er lavet til alle dem, der har prøvet en nedtur i livet. Dvs. nok de fleste. Men sangen er særligt dedikeret til dem, som har været ved at miste modet. Jeg laver musik til alle dem, der har lyst til at tænke over tilværelsen og dem, som elsker at føle verden som noget intenst. Jeg forsøger at tale om de historier, som måske glemmes i hverdagens ræs.”

I midten af juli udgav Lalou sin første single “Cloudy Moods” og nu er hun klar med hendes anden single “Secret Smiles”, der udkom den 27. august. Begge singler er indløbet til hendes debutalbum af samme navn som anden single “Secret Smiles”, der udkommer den 17. september i år.

“”Secret Smiles” er en sang, jeg blev inspireret til at skrive, da jeg sad på en af de mange stenstrande på øen “La Gomera” og klimprede på guitaren. Et lille gemt paradis fuld af liv og masser af musik. Jeg kan huske, jeg skrev sangen færdig på kun en dag og om aftenen mødtes jeg med et par sangskriver kolleger i den nærliggende landsby ved strandmuren, hvor vi så ofte har jammet. Her spillede jeg sangen, mens mine musikvenner joinede ind. De forbipasserende brød straks ud i sang og det endte med et flerstemmigt improvisatorisk fantastisk øjeblik!”

Bagom Lalou

Bag kunstnernavnet Lalou står sanger og sangskriver Steffie Kristensen. Hun stammer fra det nordtyske og er vokset op med en stor natur forbundethed og med mange forskellige kulturer, hvor især det indiske og franske har præget hendes tidlige liv og musikalske tilgang.

“Igennem min opvækst har jeg haft berøring med utrolig mange forskellige kulturer og deres musikalske rødder, og der har jeg fundet stor inspiration til at skabe min egen musik”.

Lalou er en kunstner, der formår at skabe en helt særlig stemning i hendes sange, der giver lytteren ro i sjælen. Hendes beskrivende lyrik rummer dybe og stærke historier og hun synger dem med en kraft og ærlighed, der skaber en nerve og et bånd mellem hende og hendes publikum, der i øjeblikket kan føles så stærkt at det næsten bliver magisk.

“Det, som musik kan, er at sætte ord på de følelser, vi ellers har svært ved at udtrykke. Med min musik vil jeg gerne kunne fortælle historier, uden at ord i sig selv behøver at være det dominerende element”.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here