Billie And The Bell udsender første single og video fra kommende debutalbum

0
578
Foto: Naja Rosa Koppel

Billie And The Bell er en ny trio bestående af sangerinde Billie Koppel, pianist Frank Hasselstroem og og guitarist Joel Gjærsbøl Pedersen – alle erfarne, markante musikere med en fortid og nutid i bands som The Savage Rose og Catbird og som instrumentalister hos en række danske artister.

Trioen meldte tilbage i februar sin ankomst ved udgivelsen af en selvbetitlet tre-nummers EP med covers af Tim Buckley og Antony and The Johnsons.

Billie And The Bell udsender nu sin første single med eget materiale i form af “Hey You (Everybody Needs Your Love)”. Sangen er den første, som de tre indspillede til deres kommende debutalbum, Joel Gjærsbøl har mixet og Chris Gehringer (Nick Cave, Lana Del Rey) har masteret. Bandet har skabt en smuk, stemningsfuld video til singlen med billeder af Mia Mai Dengsø Graabæk.

Billie Koppel fortæller her om sangen:

“Sangen er inspireret af den tid vi lever i. Den handler om ensomhed. Om at være lukket inde i mørket, og blive mindet om, at man er elsket. At der er noget eller nogen at leve for. Noget at kæmpe for.” Billie fortæller endvidere om videoen:

“Vi ville lave en video, som først og fremmest afspejler sangens sanselighed og fortælling. Den balancerer mellem to verdener. Drøm og virkelighed. Ensomhed og omsorg. Tunnelen fører os ind i mørket under jorden, men også ud i lyset. Vi har lavet videoen med hjælp fra cinematograf Mia Mai Graabæk og den er filmet rundt omkring i Sydhavnen”.

Billie og Frank er de kreative kræfter bag Billie And The Bells sange, som færdiggøres i Joels studie i en gammel lade ude på landet midt i en skov med træer og dyr som eneste tilhørerere. Som singlen indikerer kan man forvente enkle og poetiske sange med Billie Koppels unikke vokal i naturligt centrum, organiske og atmosfæriske arrangementer og det indre liv og fantasien som det lyriske fokus.

“Hey You (Everybody Needs Your Love)” bliver i den kommende tid fulgt op af flere singler, som vil være at finde på Billie And The Bells debutalbum. Albummet udkommer senere på året via det nystiftede pladeselskab South Harbour Records, som udgår fra kredsen omkring legendariske The Savage Rose.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here